5 modele de pardoseli mochete curate și cochete pentru a vă reînnoi interiorul

O pardoseală mochetată oferă căldură și confort în interiorul dvs. nu numai datorită designului, ci și datorită izolației termice și rezistenței. Astfel, în zonele cu climă rece, podeaua cu mochetă este mai eficientă din punct de vedere energetic, deoarece ajută foarte mult la păstrarea aerului cald mai mult timp. O podea cu mochetă se simte, de asemenea, bine, moale și mai ușoară la picioare.

Cu toate acestea, este important să vă asigurați că pardoseala cu mochetă este curată și igienică. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza aparate de curățat, cum ar fi un produs de curățare a covoarelor, care este eficient în îndepărtarea urinei animalelor de companie și a altor pete dure. Există chiar și mașini care au un mod dual, perfect fie pentru o reîmprospătare rapidă a covorului, fie pentru o curățare profundă. Când covorul dvs. este picant și întins, designul său este mai evident, accentuându-vă foarte mult interioarele. În conformitate cu aceasta, mai jos sunt câteva modele de pardoseli mochete curate și cochete, care pot reînnoi aspectul interiorului. aspirator vytronix

 

Covor sisal durabil

Din ce în ce mai mulți proprietari de case devin conștienți de mediul înconjurător, motiv pentru care optează pentru materiale durabile, chiar și în covoarele care acoperă pardoseala lor. Acesta este un covor de sisal cu fibre care este fabricat din frunzele lungi și spinoase ale plantei de agave. De obicei vine în nuanțe neutre și acest covor cochet este dovedit a rezista mult timp, chiar și în zonele casei supuse traficului ridicat datorită durabilității sale. Unele covoare sisal vin chiar cu un strat ignifug și rezistent la pete.

Covor cu modele geometrice

Pardoseala mochetată cu modele geometrice îndrăznețe este, de obicei, un dop de spectacol. Cel mai adesea, acest tip de design de covor completează cel mai bine tonul podelelor naturale din lemn. Unele modele geometrice arată ca o verigă de lanț care adaugă un mare interes vizual unui living sau dormitor destul de neutru. În ceea ce privește acestea din urmă, covoarele sunt, de asemenea, perfecte pentru a absorbi sunetul, ceea ce îl face ideal pentru o grădiniță pentru a înmuia orice zgomot din cameră. covor modele geometrice

Modele florale îndrăznețe

Regula de aur în decorarea interioară este de a găsi un echilibru între piesele neutre și accentele îndrăznețe. În cazul în care optați pentru modele florale îndrăznețe în pardoseala cu mochetă, cel mai bine este să rămâneți în siguranță cu mobilier și corpuri de iluminat neutre. Aceasta înseamnă că imprimarea la scară largă din spațiul dvs., care este podeaua dvs. mochetă, trebuie îmbunătățită cu câteva imprimeuri de dimensiuni mici. Cu toate acestea, dacă intenționați să fiți elegant și eclectic, încercați să împerecheați un covor floral îndrăzneț și la modă cu o canapea izbitoare cu imprimeu în vârtej.

Covor în carouri

Unele covoare sunt imprimate în carouri, dar vă puteți crea și propriul model în carouri folosind plăci de covor în câteva nuanțe diferite. Albul, griul și albastrul sunt perfecte pentru orice birou la domiciliu, în timp ce culorile pământii, cum ar fi verde, maro și bej, pot aduce o atmosferă rustică în camera dvs. de zi. Plăcile de covor sunt de obicei mai ușor de instalat în comparație cu un covor laminat standard. În plus, puteți instala chiar și dale de covor pe majoritatea tipurilor de pardoseală, inclusiv pardoseli din lemn și gresie.

Placi de covor colorate

Lucrul minunat al plăcilor de covor este că le puteți amesteca și potrivi pentru a crea modele personalizate. Ele vă pot oferi libertatea de care aveți nevoie în ceea ce privește proiectarea interioarelor, permițându-vă să oferiți mai multă adâncime sau textură într-o cameră.

Vă puteți juca cu o nuanță gri silex care este considerată în zilele noastre ca noul bej. Această umbră va înmuia un living modern inspirat de o fermă. În caz contrar, puteți opta și pentru plăci de covor imprimate cu animale, dar asigurați-vă că vă îndepărtați de modelele de zebră sau leopard, deoarece acestea sunt deja demodate. Mai degrabă, alegeți covoare cu imprimeu roșu, care este una dintre cele mai elegante amprente de pe piață astăzi. Cel mai bun lucru despre plăcile de covor pentru animale este că pot camufla murdăria destul de bine.

Există mai multe avantaje în utilizarea plăcilor de covor colorate, în afară de posibilitatea de a alege dintr-o varietate de forme, modele și tipuri de fibre. Plăcile mochetate sunt, de asemenea, mai ușor de curățat și de îngrijit, deoarece le puteți îndepărta cu ușurință pentru a fi spălate și așezați-le la loc atunci când sunt uscate. În plus, nu este nevoie să înlocuiți întregul pardoseală în cazul în care o zonă este deteriorată. Există chiar și opțiuni de plăci de covor cu rezistență sporită la pete, ceea ce este deosebit de util în zonele cu trafic intens din casa ta.

În plus, nu este nevoie să înlocuiți întregul pardoseală în cazul în care o zonă este deteriorată. Există chiar și opțiuni de plăci de covor cu rezistență sporită la pete, ceea ce este deosebit de util în zonele cu trafic intens din casa ta.

Există mai multe modele de pardoseli cu mochetă, pe care le puteți alege, inclusiv a fi mai ecologice prin intermediul unui covor durabil din sisal. Un model geometric sau floral nu va demoda niciodată, la fel cu un design de covor în carouri. Placile de covor colorate sunt, de asemenea, o tendință care nu dispare niciodată în ceea ce privește designul de pardoseală cu mochetă. Indiferent de designul covorului pe care îl alegeți în cele din urmă, important este să vă asigurați că vă întrețineți și curățați covoarele în mod regulat.

Publicat
Din categoria Blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *